Vélemények a virágporról

Köröm és haj erősítésNagyon töredezettek voltak a körmeim és a hajam is. Ha már egy picit megnőtt a körmöm gyakran előfordult hogy megtört. Virágport és kollagénes étrendkiegészítőt fogyasztok. Jelentősen erősödött a körmöm és a hajamból is sokkal kevesebb hullik ki hajmosás után.
Nagy Irén, Szombathely

ImmunerősítésÉvek óta fogyasztom a nyers virágport, a családban gyenge az immunrendszere szinte mindenkinek. Nagyon jók a tapasztalataim. Sokat javult gyermekeim állapota, az évi 4-5 megfázásról most már csak 1 szokott lenni télen.
Márton Gáborné, Szarvas

FogyókúraA legnagyobb gondot a fogyókúra során nekem az étvágy okozza. Nem bírtam ki, hogy ne egyek. 3 hónapja fogyasztom a nyers virágport és 15 kilót adtam le már vele. Nincs tőle étvágyam és az édességek iránti vágyamat is csökkentette. Jól lakottnak érzem magamat tőle egész nap. Reggel és kora délután szoktam bevenni belőle. Egyébként délben valami könnyűt ebédelek illetve este 6 után is eszem még. Sok vizet iszok mellé. Egyébként érzem, hogy méregtelenítődik a szervezetem. Már két munkatársnőm is ki kipróbálta.
Kovács Tímea, Budapest

Gyermek immunerősítésKét tizenéves gyermekeim van. Kipróbáltuk a nyers virágport a családdal. Előtte csak szárazat ettünk, de a nyersnek már az illatától is lehet érezni, hogy jóval több mint a száraz. Már az első napokban éreztük az energiát amit adott. Az íze nagyon finom, fűz virágport rendeltünk, de ki fogjuk próbálni a többit is.
Tóth Tibor, Pécs

Öregedés lassító hatásAz orosz botanikus és biológus, Professzor Dr. Nikolai V. Tsitsin kivizsgálta az Oroszországban, a kaukázusi hegyekben élő száz év felettiek életformáját az elmúlt 125 évben. Azt állapította meg, hogy közülük sokan méhészettel foglalkoztak és a falusiak egyik fő tápláléka a kaptárok alján található ragacsos maradék volt. Ezt elemezve Tsitsin arra jutott, hogy ez szinte kizárólag virágpor. Alaposabb kutatásuk után megállapította, hogy többek közt a virágpor rendszeres fogyasztásának volt köszönhető, hogy ezek az emberek ilyen hihetetlen kort éltek meg. Tsitsint lenyűgözte, hogy ezek az emberek mind aktívan dolgoztak és alapvetően jó egészségnek örvendtek előrehaladott életkorukhoz képest.
Professzor Dr. Nikola Tsitsin

Biztos fogyásLeadtam 10 kilót a virágporral kevesebb mint 2 hónap alatt. Napi 3x eszek belőle 1-1 evőkanállal. Mozgok is mellé heti 2x járok futni. Próbálok egészségesen táplálkozni, sovány húsokat eszem általában. Nagyon tudom ajánlani másnak is, főként mert az étvágyat csökkenti, miközben az ember teltnek és energiával telinek érzi magát. A virágpor nálam egyenlő a biztos fogyással. Ti si próbáljátok ki!
Horvátné Takács Enikő, Budakeszi

Energia, erőnlétNem tudom összehasonlítani más nyers virágporokkal az Önökét, mert tudtommal csak Önök árulnak ilyet Magyarországon. Hárst rendeltem aminek nagyon jó az íze, nekem nagyon ízlik mintha virágot ennék. :) Korábban rendeltem Önöktől méhpempőt is, de a virágpor az más. Jóval táplálóbbnak érzem mint a méhpempőt, inkább mondhatnám másnak, talán amiatt mert nagyobb mennyiséget eszünk meg belőle. Az biztos, hogy mind a kettő nagyon energetizál. Ha 2-3 napig nem fogyasztom látványosan visszaesik a munkatempóm, ami meglátszik a cégem aznapi teljesítményén is. :)
Bánkúti Ádám, Budapest

Baktérium ellenes hatásDr. G. J. Binding brit tudós szerint: "A virágpor fokozott ellenállást biztosít a fertőzésekkel szemben. Nagyszerű baktériumölő, melynek jelenlétében a kórokozók képtelenek életben maradni."
Dr. G. J. Binding

Rák ellen, Hodgkin-kórD.C. Jarvis, M.D. és Charles Mraz, vermonti méhészek végeztek egy tanulmányt, mely során megállapították, hogy egyetlen esetben sem találtak olyan méhészt, aki rákbeteg lett volna vagy aki ebben a betegségben halt volna meg. Egy Hodgkin-kóros embert találtak, de ő még azelőtt betegedett meg, hogy elkezdett volna a méhészettel foglalkozni. Miután szakmát váltott, kigyógyult a Hodgkin-kórból.
D.C. Jarvis és M.D. és Charles Mraz

Allergia ellenDr. Lee Conway az egyesült államokbeli Coloradoból az allergiás betegeit virágporral kezelte. Azok a betegek, akik naponta fogyasztottak virágport, mindannyian megszabadultak az allergiás tünetektől. Nem alakult ki új allergiájuk, amikor új helyre költöztek. Allergiamentesek maradtak.
Dr. Lee Conway, Colorado

Testépítő"A virágpor a legnagyszerűbb testépítő a Földön".
Francis Huber, német természettudós

Hívjon minket!
+36 70 / 7733 059
Vagy írjon e-mailt!
info@nyersviragpor.hu

Virágporos receptek

Virágporos turmixokVirágporos turmixok, italok
Készítsen reggelire finom italokat virágporból
Arckrémek virágporbólVirágporos arckrém receptek
Készítsen nyers virágporból arckrémeket