Az immunerősítő nyers virágpor

A virágport energifokozóként, a memória és a teljesítmény javítására is használták. A virágpor széles skáláját kínálja a gyógyító és tápláló összetevőknek. Erősíti az immunrendszert, szabályozza a testsúlyt, csökkenti az allergiás tüneteket, növeli az erőnlétet, fokozza a szexuális teljesítményt, az állóképességet és a vitalitást, lassítja az öregedési folyamatokat és meghosszabbítja az élettartamot.

A virágpor antioxidáns hatása révén is erősíti az immunrendszert. Az antioxidánsok megkötik a szervezetben lévő káros szabadgyököket. Immunerősítő

A szabadgyökök az oxigén melléktermékei, melyek károsíthatják a sejteket és számos degeneratív betegséget idézhetnek elő, főként az életkor előrehaladtával. Elő is segítik az öregedést.

A virágporban lévő antioxidánsok blokkolják a további károsodást és teljesen, de legalább részben visszafordítják a sejtkárosodást.

A virágport javasolják a sugárzás és a környezetből érkező káros hatások ellen is, melyek gyengítik az immunrendszert.

A virágpor kemoterápia és sugárkezelések alatt is nagy segítség lehet, hiszen ilyenkor az immunrendszerünk végébb a padlón van.

A virágpor javítja a hiányos vagy kiegyensúlyozatlan táplálkozást, ami általában jellemző napjaink civilizált étkezési szokásaira, amikor gyakran nem teljesértékű táplálékokat, hanem mesterséges összetevőket veszünk magunkhoz, melyek különböző élettani problémákat okoznak.

A virágport teljes értékű tápláléknak tekintik annak a ténynek az okán, hogy tartalmaz minden kémiai anyagot, ami szükséges az élet fenntartásához. Az ember gyakorlatilag csak nyers virágpor és víz fogyasztásával képes lehet hónapokon keresztül egészségesen életben maradni. Ha az emberiségnek egy nagyobb katasztrófára kellene felkészülnie, mindenképpen gondolnia kell a virágporra.

Immunerősítés virágporral

Az immunrendszer erősítéséhez és a szervezet energiával való feltöltéséhez. A legújabb tudományos kutatások szerint a virágpor olyan összetevőket tartalmaz, melyek gyógyhatásúak, revitalizálók és hatékonyan képesek védeni még olyan kemény behatások során is, mint a sugárterápia.

A virágpor nagyon gazdag fehérjében és szénhidrátban. Ezt a csodálatos természetes anyagot nemcsak étrendkiegészítőként használhatjuk, hanem a szervezet helyes kémiai működésének megteremtéséhez és az ideális testsúly eléréséhez egyaránt.

A virágpor több millió ember napi rendszeres táplálkozásának része szerte a nagyvilágban.

A virágpor a bélflóra egyes kórokozóival szemben védi a beleket aktív antibiotikus hatóanyagi révén és helyreállítja a bélflóra egyensúlyát azáltal, hogy megszünteti a mikro-flóra bomlását a mikro-flóra asszimilációját ösztönözve (probiotikus hatás).

Természetes antibiotikumként erősíti az immunrendszert és véd a Streptococcus baktérium ellen. Kimutatták, hogy a virágpor gátolja ennek a baktérium törzsnek a jelenlétét .

Az immuntevékenységet javíthatjuk a virágpor rendszeres szedésével.

Az immunrendszer számára fontos vitaminok megtalálhatok a virágporban, úgy mint a D-, C-, E- és többféle B-vitamin.

A nyers pollen egyéb tápanyagokat is tartalmaz, melyek támogatják az immunrendszer működését, ilyen a kálcium, a szelén, a béta-karotin, a lecitin, a magnézium és egyéb anyagok. Fontos fehérjék és zsírok találhatók benne, melyek még inkább erősítik az immunrendszert.

Ahogy ebben a cikkben már korábban is említettük, a virágpor egy nagyon hatékony sugárzás elleni táplálék, ami segít az egészség megőrzésében. A virágpor a sugárkezelés és kemoterápia során jelentősen meggengyülő immunrendszernek képes segíteni azzal, hogy megakadályozza a vörös- és fehérvérsejtek számának csökkenését, továbbá elősegíti a számuknak a növekedését.

A virágpor gyorsan felszívódik a véráramban és serkenti az immunválaszt. Kimutatások szerint hasznos lehet a hányinger, az alvászavarok, a végbél- és húgyúti betegségek ellen, melyek gyakori velejárói a legyengült immunrendszerrel küszködő betegnek.

Hívjon minket!
+36 70 / 7733 059
Vagy írjon e-mailt!
info@nyersviragpor.hu

Virágporos receptek

Virágporos turmixokVirágporos turmixok, italok
Készítsen reggelire finom italokat virágporból
Arckrémek virágporbólVirágporos arckrém receptek
Készítsen nyers virágporból arckrémeket

Még több infó a virágporokról:
A virágpor hatásai a szervezetre:
A Mannavita Virágpor!