A virágpor gyógyászati tulajdonságai

Világszerte több egyetem és főiskola végzett kísérleteket és megállapította, hogy a virágpor milyen nagy teljesítményekre képes. Püthagorasz, Hippokratész, Pilnius és Virgil mind megemlítették, hogy a virágpor jelentős fiatalító hatással bír és képes megállítani az öregedést.

Sokéves tesztelése során kiderült, hogy a virágpor mentes a káros mellékhatásoktól. Kevés gyógyszerről lehet elmondani, hogy olyan kevés toxint tartalmazna, mint a virágpor. Ez egy teljesen természetes táplálék, amit a szervezet jól tolerál és kompatibilis bármilyen egyéb kezeléssel.
A nyers virágpor könnyen emészthető és bármilyen életkorban ajánlott.

A virágpor fokozott védelmet biztosít, növeli az ellenállást minden invazív vagy káros baktériummal, kórokozóval szemben, megnövekedett energiaszintet biztosít az egész szervezet számára és gondoskodik annak fenntartásáról.

Megközelítőleg 35.000 mérföldnyi érhálózat található az emberi testben. A virágpor igazoltan segít megszabadulni azoktól a salakanyagoktól és egyéb káros anyagoktól, amelyek felhalmozódnak ezekben a csatornákban, a stresszes, modern életmód, a feldolgozott élelmiszerek, a szintetikus gyógyszerek és a környezetből származó szennyező anyagok révén.
Ha ennek a 35.000 mérföldnyi hálózatnak egy töredéke az agyban szétreped, az végzetes lehet vagy részleges vagy akár teljes bénuláshoz is vezethet életreszólóan.

A virágpor a szervezetben egy végtelen láncreakció létrehozásával fokozza az anyagcserét, ezzel méregteleníti a szervezetet. A létfontosságú ásványi anyagok és egyéb természetes alkotóelemek a virágporban, katalizátorként működnek oly módon, hogy képesek az egyéb elfogyasztott táplálékokból hasznosuló tápanyagok mennyiségét megnövelni. Más szóval, a virágpor fokozza az elfogyasztott élelmiszerek felszívódását a szervezetben.
Azok az elemek, amelyek mikrogrammnyi mennyiségben találhatók meg a virágporban, katalizátorként kölcsönhatásba léphetnek a koenzimekkel vagy egymás működését erősíthetik.

A virágpor ajánlott sportolóknak és várandósoknak is. A méhizomra kifejtett hatása révén segíti az összehúzódásokat a szülés során.

 

Betegségek elleni küzdelem virágporral

Azáltal, hogy a virágpor fokozza a szervezet öngyógyító képességét, a test képes lesz ellenállni a betegségeknek. A virágpor sikeresen használható allergia, asztma, krónikus reuma, vastagbélgyulladás, érelmeszesedés, álmatlanság, depresszió, memóriazavar, szénanátha ellen, normalizálja a bélműködést, csökkenti a koleszterin szintet, javítja az étvágyat, csökkenti a magas vérnyomást, ellensúlyozza a gyógyszerek és méreganyagok káros hatásait, jót tesz vérszegénység esetén és fokozza a koncentrációs képességet.

A virágpor különösen ajánlott terhesség és szoptatás alatt, nehéz fizikai vagy szellemi munkavégzés esetén. Kellő energiát biztosít az irodában ülőmunkát végzőknek, a menedzsereknek és erőt ad a mozgalmas életmódhoz. A virágpor ideális táplálék a rohanó életmódot élő városi embernek.

A virágpor visszaadja a vitalitást az olyan mesterséges stimulánsok veszélyei nélkül, mint a koffein, az efedrin vagy a guarana, ezért bármikor biztonsággal fogyasztható.

A nyers virágpor egy teljesen természetes anyag, melyet a szervezet csodálatosan tolerál és összeegyeztethető egyéb terápiákkal is.

Hívjon minket!
+36 70 / 7733 059
Vagy írjon e-mailt!
info@nyersviragpor.hu

Még több infó a virágporokról:
A virágpor a természet csodás ajándéka: A Mannavita Virágpor!