Virágpor gyermekeknek

Rengeteg oka van annak, amiért mindannyiunknak virágport kellene fogyasztania, és számos olyan probléma is van napjainkban, ami egyformán érinti a szülőket és a gyerekeket. A gyerekek és a szülők és élvezhetik a virágpor pozitív hatásait a B-vitamin komplexnek köszönhetően, ami energiával tölt fel egész napra és nyugodt alvást biztosít éjszaka.

A B-vitamin nélkülözhetetlen a szellemi frissességhez és a koncentrációhoz, mely olyan nagy probléma ma az iskoláskorú gyermekeknél. Sok szülő és gyerek küzd azzal, hogy a kapott házifeladatot nem tudja elvégezni.
Sok gyermeket érint koncentráció zavar vagy éppen túlzott aktivitás ami a tanulást és a szellemi fejlődést zavarja.

Gyerekeknek virágportA virágpor fogyasztása segít megoldani a vitaminpótlást, mivel benne minden egyszerre megtalálható. Több mint 100 összetevő van a virágporban.

A virágpor tartalmazza az összes szükséges aminosavat amiből az emberi test felépül, egy nagyszerű fehérjeforrás mindenkinek. Nem titok, hogy a virágpor egy teljesértékű szuperélelmiszer a tudomány is bebizonyította, hogy tele van vitaminokkal, ásványokkal, fehérjékkel, enzimekkel és aminosavakkal, melyek mind alapvető fontosságúak az emberi szervezet számára.

A virágpor már kis mennyiségben fogyasztva a gyerekekre jó hatással van. A hiperaktív gyermekeknél csökkenti az aktivitást, a koncentráció zavarokkal küzdőknél pedig fokozza a koncentrációs képszségeket.

A virágpor fogyasztása erősíti a gyermeknek a fejlődő immunrendszerét, így ha a gyerekek minél korábban kezd szedni, annál ritkábban lesz megfázva vagy influenzás. A virágport fogyasztó gyermeknél kisebb a valószínűsége, hogy az iskolában elkapja a többi gyerek által hordozott betegségeket.

A virágpor a leghatásosabb akkor, ha rendszeresen fogyasztjuk, így elkerülhetjük a fertőző betegségeket.

A virágport a gyermekek Ázsiában, Egyiptomban és Görögországban évszázadok óta fogyasztják. Egyes orvosok azt mondják, hogy két év alatti gyermekek számára nem ajánlott, de az idősebbek már élvezhetik a virágpor összes előnyét.

Virágpor adagolás gyermekek számára

A gyermekek adagja különbözik a felnőttekétől, egyszerűen azért, mert a felnőttek magasabbak és nagyobb a súlyuk. A testfelépítésnek fontos szerepe van abban, hogy milyen mennyiségben fogyasztunk gyógyszert vagy táplálékkiegészítőt.

A virágpor olyan, mint egy "táplálkozási biztosító". A virágpor fogyasztása biztosítja a szükséges tápanyagokat, amelyeket napjainkban, amikor a gyorsétkezés felváltja az otthoni főzést, a szülők és a gyermekek is elfelejtenek pótolni.

A virágpor segíthet a gyerekeknek az allergia legyőzésében is. Fontos ugyanakkor az is, hogy 14 év alatti gyerekeknek fél adagokat adjunk, illetve az adagolást az elején csak 1-2 szemmel kezdjük el, hogy megbizonyosodjunk róla, nincsennek allergiás tünetei. A méhek egyébként nem azokat a szemeket gyűjtik be, amelyekre az ember allergiás szokott lenni.

A legújabb tanulmányok nagyon ígéretes eredményekről számoltak be a virágpor allergiás gyermekekre gyakorolt hatásaival kapcsolatban. Az egyik tanulmányban a betegek 75%-ánál csökkentek az allergiás reakciók szénanátha esetén. Az eredmények még jobbak lettek volna, ha a kísérletben résztvevők az allergiaszezon előtt kezdik meg a virágpor fogyasztását.

Sok természetgyógyász és táplálkozási szakértő javasolja, hogy nyers, eredeti virágpor granulátumot fogyasszunk, mert szerintük ez a legjobb módja a virágpor szedésének. A kapszulázott termékek minősége silány.

Hívjon minket!
+36 70 / 7733 059
Vagy írjon e-mailt!
info@nyersviragpor.hu

Virágporos receptek

Virágporos turmixokVirágporos turmixok, italok
Készítsen reggelire finom italokat virágporból
Arckrémek virágporbólVirágporos arckrém receptek
Készítsen nyers virágporból arckrémeket

Még több infó a virágporokról:
A virágpor a természet csodás ajándéka: A Mannavita Virágpor!