Erőnlét és állóképesség növelés virágporral

A virágpor javítja az állóképességet és fokozza az energiát. A virágport több évszázada használják erre a célra.

Dr. Maurice Hanssen, egy brit kutató egy alkalommal kijelentette, hogy “A virágpor része kellene, hogy legyen a sportolók étrendjének, egy minta-étrendnek, amely maximális teljesítményt biztosít káros mellékhatások nélkül.

A sportolók gyakran használják a virágport az állóképesség, az erőnlét és a szellemi frissesség fokozásához. Arról is készült néhány tanulmány, hogy az allergiát is enyhíti. Számos olimpiai sportoló és elismert profi boxoló tulajdonítja energiáját és állóképességét a virágpor rendszeres fogyasztásának.

Gazdag aminosav tartalmának köszönhetően a virágpor pozitívan hat a fizikai és a szellemi fáradtság ellen. A fehérjék, ásványi anyagok (kálcium, foszfor) és a vitaminok (A-provitamin, B-vitaminok) segítik az izmok fejlődését. A virágporban lévő aminosavak gyorsítják a növekedést: arginin, prolin, cisztein, szerin és tirozin.

Magas tápanyagtartalma révén a virágpor képes befolyásolni az étvágyat és a testsúlyt, a hosszantartó betegségben legyengült embereknél segíti a gyógyulást. Erőnlét virágporral

Mivel a virágpor a tápanyagok széles skáláját tartalmazza, jobb állóképességet és több energiát biztosít, azáltal, hogy pótolja mindazokat a tápanyagokat, amelyek a szervezetből rendszeresen kiürülnek

Az anyagcsere serkentésével a virágpor szintén növeli az energiát.

Morton Walker a Sexual Nutrition című könyvében írta le a virágpor hatásait embereknél és állatoknál előforduló betegségekre. A virágporos kezelés növelte az energiát, enyhítette a székrekedést és a hasmenést, hiperaktív betegeknél pedig nyugtatóként működött. Egyéb hatása, hogy növelte a vér hemoglobin szintjét és sejtszinten csökkentette a stresszt.

A virágpor magas koncentrációban tartalmazza a B-vitamin komplexet, valamint megtalálható benne az A-, C-, D- és E-vitamin.

A virágpor összetétele: kb. 35% fehérje, 55% szénhidrát, 2% zsírsav és 3% ásványi anyag és vitamin. B-vitamin komplex tartalma révén a virágport a mentális energia és a vitalitás növelésére is használhatjuk.

A virágpor a méhek legfontosabb tápláléka. Hihetetlen természetes összetevői hozzájárulnak az energia, az állóképesség, a kitartás és a lelki erő fokozásához, amit minden sportoló el akar érni. A méhek által gyűjtött finom porból készült, mézzel vagy nektárral kevert virágpor gazdag ásványi anyagokban, fehérjékben és szénhidrátokban.

A virágpor javasolt fogyasztása

A virágpor adagolás javaslata sportokáshoz, edzéshez:

1) Egy tápláló reggeli mellé vegyen be 1-2 evőkanállal. A reggeli virágport keverhetjük fehérjeturmixhoz is. Ez biztosítja a tiszta égést, tápanyagokban gazdag és kellő energiát biztosít rögtön a nap kezdetén.

2) Nassolna valamit? Vegyen egy fél bögre pollent, ha napközben valami egészségeset szeretne nassolni és ez máris teltségérzetet biztosít. 1-2 evőkanálnyitól órákon át jól lehet lakni.

3) Edzés előtt növelné az energiáját? Edzés előtt egy órával fogyasszon egy evőkanálnyit. Különösen, ha szeretne zsírt égetni. A virágpor eltelít annak ellenére, hogy nagyon kevés kalóriát tartalmaz.

Sikeres sportolók akik virágport ettek

Sok beszámoló van a virágpor használatáról sikeres sportolók körében.

Muhammed Ali, az egykori nehézsúlyú bajnok közismert volt arról, hogy rendszeresen fogyasztott virágport a testépítés támogatására boxkarrierje során.

Az orosz olimpiai edző, Remi Korchemny szerint a virágpor növelte az energiaszintet és csökkentette a regenerálódás idejét a csapat tagjainál a megerőltető edzések után.

Pollen szemcsékAntti Lananaki, az 1972-es olimpián 8 érmet nyert finn csapat edzője a sikereiről azt mondta: “A legtöbb sportolónk virágpollen táplálékkiegészítőt fogyasztott. Ez látványosan megnövelte a teljesítményüket.

Steve Riddick, az 1976-ban aranyérmet szerzett váltó csapat amerikai sportolója a virágporról azt mondta: “egyszerűen fantasztikus”.

A virágpor kombinált összetevői olyanok, mint egy turbó üzemanyag:

A virágpor 27 ásványi anyagot, nyomelemet és több mint 5000 enzimet tartalmaz.

Gazdag E- és B-12 vitaminban, melyek növelik a fizikai állóképességet, az energiát, az izomerőt, enyhítik az izomsérülést az edzések után és karbantartják az idegrendszert.

A virágpor 22 aminosavat tartalmaz, köztük leucint, ami serkenti a fehérje szintézist, az izomépítést, lizint, a fehérjék alapelemét és rutint, a flavonoidot, ami erősíti az ereket.

A virágpor tartalmaz magnéziumot is, ami segít megőrizni az izmok és az idegrendszer egészséges működését, szabályozza a szívritmust és támogatja az energia-anyagcserét.

Hívjon minket!
+36 70 / 7733 059
Vagy írjon e-mailt!
info@nyersviragpor.hu