Emésztés javítás virágporral

A virágport a méhek gyűjtik a virágokról. A virágpor egy növényi táplálék.

Ha valakinek emésztési problémái vannak, természetes megoldást nyújt a virágpor. Ez a speciális méhészeti termék olyan cukrokat tartalmaz, amelyek nem indulnak erjedésnek a szervezetben. Könnyen felszívódnak, elpusztítják a baktériumokat és gyógyítják a fertőzött vagy gyulladt területeket a szervezetben.

A virágpor jól táplálja az izomenergiát, mely lehetővé teszi az emésztőrendszernek a gyorsabb gyógyulását és egyúttal akár négyszer több glikogén fogyasztását, ami tovább fokozza az emésztőrendszer működését.
A virágpor gyors javulást okoz az anyagcserében, serkentve a cukrok lebomlását, ami fogyáshoz vezethet.

Bélflóra egészég pollennel

A virágpor kitűnő rehabilitációs táplálék, még súlyos, krónikus emésztési zavarok esetén is. Hangsúlyozni kell, hogy ez csak friss pollen esetében igaz, a régi, szárított virágpor, ami teljesen oxidált, káros is lehet az emésztőrendszerre.

Régen a sárgarépáról úgy hitték, hogy segít a kisgyermekeknél előforduló emésztési problémákon. Néhány édesanya még mindig ezt vallja, ezért etetnek olyan sok sárgarépát a gyermekeikkel, hogy sok esetben azok bőre enyhén narancsosra színeződik. Ez az oldható rostok és a karotenoidok miatt van így.

A rózsa és a fűz pollenje nemcsak nagy mennyiségű karotenoidot tartalmaz, de jelentős mennyiségű laktobaktériumot is. Ezek együttesen sokkal jelentősebb és tartósabb javulást eredményeznek, mintha csak gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanánk.

A virágpor támogatja a gyomor és a belek működését azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat az emésztőrendszerben és helyreállítja a bélflóra egyensúlyát.

Használható gyomorhurut, gyomor- és nyombélfekély ellen. Ajánlott pylori, nyelőcső szűkület és gastrectomia esetén.

A virágpor segít kiegyensúlyozni a bélműködést és enyhíti a krónikus székrekedést vagy hasmenést. A puffadást is megszünteti.

A vastagbél betegségei, akut és krónikus gyomor- és bélhurut ellen is ajánlott.

Végül pedig gyomor- és bélrák ellen is hasznos lehet.

Virágpor rendeléshez tovább

 

Propolisz vásárlás: cseppek, fogkrém, propolisz tinktúra.