A virágpor 33 pozitív hatása

A nyers virgágpor egy életadó szuperélelmiszer, és nagyszerűen hat a következő élettani funkciókra:

 1. Energiát ad, növeli az életerőt és a vitalitást. A reggel elfogyasztott nyers virágpor hatalmas lendületet adhat mind a testünknek mind a lelkünknek, az embert próbáló, feladatokkal zsúfolt napjainkon.
 2. Gyorsítja az egészséges új sejtek növekedését. A virágpor talána a legjobban képes megtámogatni a szervezet sejtjeinek a megújulását, hiszen mind a 22 aminosavat tartalmazza, amiből az ember felépül.
 3. Hatékonyan semlegesíti a toxinokat, méregteleníti a szervezetet, főként a belső szerveket, így a beleket a májat az epét. A nyers virágpor intenzív méregtelenítési folyamatokat indít be a testünkben. Éppen ezért az első virágpor fogyasztásunk során, csak fél adagot együnk meg belőle.
 4. Csökkenti a magas koleszterinszintet. A virágpor hozzájárul a vérünkben lévő rossz fajta koleszterin szintjének csökkentéséhez.
 5. Növeli az alacsony vérnyomást.
  A virágpor fokozza a vörös vérsejtek termelődését. A virágporban rengeteg rutin van, amely fokozza az érfalak rugalmasságát, így végső soron a két hatás vérnyomás növekedést okoz.
 6. Elősegíti a fokozott ellenállást a fertőzésekkel szemben. A virágpor antibakteriális anyagokat tartalmaz, melyek a kórokozókkal szembeni küzdelem során segítenek.
 7. Kiegyensúlyozza az idegrendszer működését. Rengeteg idegrendszer támogató anyag van a virágporban, így például acetilkolin, lecitin és B-vitaminok is jelentős mértékben.
 8. Javítja az életminőséget. A virágpor fokozza az egészségi állapotunkat, ez pedig egyenesen az életminőség javulásához vezet.
 9. Gátolja a jóindulatú és rosszindulatú daganatok növekedését. Több kísérlet is van arra vonatkozólag, hogy a nyers virágpornak daganat ellenes hatása van.
 10. Támogatja a teherbeesést és a terhességet is. A virágpor hozzájárul a teherbeeséshez - kiváltképpen a méhpempővel együtt fogyasztva. A terhesség alatt támogatja a magzat fejlődését, ellátja az édesanyát a szükséges tápanyagokkal.
 11. Lerövidíti a lábadozás idejét, így műtétek után kiváló megoldás lehet a betegeknek.
 12. Elősegíti a fokozott szöveti regenerációt.
 13. Elősegíti a barnulást. A virágporban rengeteg karotinoid van. A répával azonos mennyiségű virágpor, négyszer több béta karotint tartalmaz.
 14. Elősegíti a bőrszövet regenerálódását. Ha bőrünk megviselt, például napsütés vagy szennyeződések okozta hatásoktól, a virágpor segíthet.
 15. Csökkenti a ráncokat. A virágport bele keverhetjük arckrémekbe pakolásokba, de elfogyasztva is segíthet az öregedés jeleinek eltüntetésében.
 16. Megszünteti az éhséget így támogatja a fogyást. A nyers virágpor fogyasztásával jelentős mértékben hozzájárulhatunk a felesleges súlyoktól való megszabaduláshoz, csökkenthetjük vele éhség érzetünket. Szabályozza a testsúlyt, ezért ajánlott túlsúlyosaknak és cukorbetegek is.
 17. Szabályozza a biológiai funkciókat. A szervezetünkben számos folyamat zajlik, melyek sokszor nincsennek egyensúlyban egymással így betegségek forrásai lesznek. A virágpor megadja a testünk számára szükséges tápanyagokat, így a felborult egyensúlyi állapot megszűnik.
 18. Nyugtat és ellazít. Kiváltképpen a hárs virágpor, de minden más virágpor az idegrendszerre nyugató és kiegyensúlyozó hatással bír.
 19. Lassítja az öregedési folyamatokat. A virágpor sejtregeneráló hatású az öregedési folyamatok lassítja.
 20. Növeli a koncentrációt és javítja a memóriát. Több kutató is igazolta gyermekeken az IQ hányados növekedését több hetes virágpor kúrákat követően. A virágpor jelentős mennyiségben tartalmaz az idegrendszerünk számára szükséges fontos tápanyagokat.
 21. Aktiválja a belső elválasztású mirigyeket.
 22. Közeli virágpor képeHelyreállítja az egészséges étvágyat, így anorexiások számára nagyszerű megoldás súlygyarapodás céljából.
 23. Meghosszabbítja a fiatalságot. Köztudott tény, hogy szerte a világon a rendszeresen virágport fogyasztó méhészek, a legtovább élők és akik legtovább maradnak fiatalok.
 24. Fokozza a szexuális aktivitást.
  A virágpor önmagában de méhpempővel fogyasztva méginkább, növeli a szexuális teljesítményünket és hozzájárul a libidó fokozásához.
 25. Javítja az állóképességet, az erőnlétet és növeli az energia-szintet. A virágpor vitalizáló hatású szuperélelmiszer, több mint 100 összetevővel. Menedzserek és cégvezetők számára a legjobb választás.
 26. Erősíti az optimizmust. A virágpor jótékonyan hat az idegrendszerre, de hatásai ezen túlmutatnak. A nyers virágpor fogyasztásával szervezetünk energiaszintjei fokozódnak, semmihez sem hasonlítható páratlan íze pedig a különlegesség érzetét adja fogyasztójának.
 27. Megelőzi a korai szenilitást. A virágpor megadja a szervezetnek azokat a tápanyagokat, amelyek az öregkori feledékenység mögött általában állnak.
 28. Fokozza a termékenységet. A virágpor hozzájárul mind a női mind a férfi termékenység fokozásához.
 29. Csökkenti a magas vérnyomást. A virágpor hatékonyan fel tud lépni a magas koleszterinnel szemben, továbbá csökkenti a lerakódásokat az erekben és egyben rugalmassá is teszi őket. Ezek a mind vérnyomáscsökkentő hatások.
 30. Megszüneti a túlzott kálcium-lerakódásokat.
 31. Megszünteti a húgysav túlzott felhalmozódását.
 32. Javít a prosztata állapotán. A virágpor fogyasztásával a férfiak a középkorban oly gyakori prosztata megnagyobbodás tünetein enyhíthetnek.
 33. Semlegesíti a sugárkezelések és kemoterápiák hatáait. A virágpor rengeteg antioxidánst tartalmaz, melyek segíthetnek sugárkezelések és kemoterápiák során.

Mindent a nyers Virágporról

A virágpor fogyasztásrólHogyan fogyasszuk a nyers virágport?
Hogyan és mikor fogyasszunk nyers virágport?
Gyógyuljon meg nyers virágporralBetegségek ellen Virágporral
Tudja meg, mit gyógyíthat nyers virágporral
Gyerekeknek virágportA viráport gyerekeknek
Hogyan segíti a gyerekek egészségét a virágpor?
Gyógyulás virágporralA pollen gyógyászati tulajdonságai
Betegsegek elleni küzdelem nyers virágporral
Allergiásoknak a pollenrőlTudnivalók allergiásoknak
Mit kell tudni a pollen allergiában szenvedőknek?
A pollen pozitív hatásaiA virágpor 33 pozitív hatása
Pontokba szedve, a nyers virágpor összes hatása
Fogyókúra virágporralFogyókúra nyers virágporral
A nyers virágpor segít a súlyvesztésben
Fiatalos bőr, akné mentesenSzebb bőr, Akné mentesítés
Ránctalan, tiszta, fiatalos bőr nyers virágporral
Immunerősítés virágporralImmunerősítés virágporral
A pollen erőnlét növelő és immunerősítő hatásai
Emésztés és gyomor állapotEmésztés javítás virágporral
A pollen hatásai a belekre és a gyomorra
Flavonoid bombaA virágpor egy flavonoid bomba
A pollen tele van antioxidáns flavonoiddal
Erőnlét növelésErőnlét növelés virágporral
Sportoláshoz virágpor, erőnlét növelés pollennel
Koleszterinszint csökkentésA koleszterinszint csökkentő virágpor
Érrendszer állapot javítás és szíverősítés
Testépítés virágporProtein, fehérje forrás testépítőknek
A nyers virágpor jó minőségű protein és fehérje
MájtisztításMáj állapot javítás virágporral
A máj és epe egészség támogató pollen hatásairól
Rák ellen virágporralDaganatok ellen virágporral
Beszámoló a pollen daganat ellenes hatásairól
Prosztata bajok ellenProsztata gyógyítás virágporral
A prosztata állapotának javítása nyers pollennel
Testépítés virágporProtein, fehérje forrás testépítőknek
A nyers virágpor jó minőségű protein és fehérje
Hívjon minket!
+36 70 / 7733 059
Vagy írjon e-mailt!
info@nyersviragpor.hu

Virágporos receptek

Virágporos turmixokVirágporos turmixok, italok
Készítsen reggelire finom italokat virágporból
Arckrémek virágporbólVirágporos arckrém receptek
Készítsen nyers virágporból arckrémeket
Propolisz cseppek rendelése.
Propolisz csepp és fogkrém.